Op dit punt van het seizoen houden we vrijwel vast aan een uniform met bikini’s, spijkerbroeken, sandalen en weinig anders. Normaal gesproken is er tijdens deze zomerweekenden maar één doel, namelijk zoveel mogelijk zon krijgen, met een van de nauwelijks aanwezige bikini’s die zijn ontworpen om de blootstelling aan de zon te maximaliseren en tan-lijnen te minimaliseren. Maar als je dacht dat genoegen nemen met een gewone driehoekige bikini goed genoeg was, dacht je verkeerd. In plaats daarvan hebben we een nieuwe oogst van nauwelijks daarbinnen bikinitrends opgemerkt – en deze stijlen zijn zo minimaal dat ze schokkend zijn.

Zoals de meeste controversiële badpaktrends, leiden beroemdheden en modemeisjes hier het peloton. We hebben ze gezien in bikini’s die herdefiniëren wat “amper daar” zelfs betekent en sommige zijn pure optische illusies. Ik ben misschien enigszins geschokt bij de gedachte om een ​​van deze stijlen aan te trekken, maar ik kan niet ontkennen hoe vuurvolgende grammen zijn. Blijf scrollen om deze zes nieuwe gewaagde bikinitrends te zien en te zien hoe ze worden gedragen.

Floss straps

Precies zoals de naam doet vermoeden, hebben “floss” bikini’s super dunne bandjes voor een nauwelijks zichtbare look die ook geweldig is als je je bruine lijntjes probeert te minimaliseren, maar wees gewaarschuwd dat deze zeker aan de minimale kant zijn als het gaat om dekking

Lendendoek-achtig

Vervolgens hebben we de lendendoek bikinitrend. Met ruches of verkreukeld materiaal lijkt deze huidvriendelijke trend deze zomer echt van de grond te komen. Kleur me een beetje geschokt om te zien hoe tientallen trendsetters de look dragen en nog meer verbaasd over mezelf omdat ik het wil proberen.

Duidelijke riemen

Vrij zeker dat deze voor zichzelf spreekt, maar ik zal het spellen voor het geval er iets niet duidelijk is (zie wat ik daar heb gedaan?). Transparante en doorzichtige bandjes zijn de ultieme trompe l’oeil, die de illusie wekken dat er niets is.