Het is geen geheim dat ik van mijn bikini’s houd. Om eerlijk te zijn, kunnen sommigen zelfs zeggen dat ik geobsedeerd ben, en dat is iets dat ik bereid ben toe te geven. Nu ik mijn perfect gezonde obsessie met bikini’s volledig heb toegegeven, is het tijd om de thee te morsen. Ik kan je vertellen welke bikinisilhouetten populair zullen zijn of welke kleuren de held van het seizoen zullen worden, maar waar het echt op neer komt is waar je deze bikini’s zult vinden.

We zijn het er allemaal over eens dat de zoektocht de helft van de strijd is (oké, de meeste). Gelukkig ben je hier aan het juiste adres. Hieronder vindt u een overzicht van online bikiniwinkels die niet alleen een scala aan nieuwe stijlen, opkomende ontwerpers en tijdloze klassiekers bieden, maar ook een breed scala aan modellen, stijlen en pasvormen voor elk lichaamstype en voor elke prijs – zonder het comfort te verlaten van je eigen huis.

Het is veilig om te zeggen dat alle bases bedekt zijn om vooringenomen stress weg te nemen bij het zoeken naar je perfecte bikini. Hoewel het spannend is om de nieuwste ontwerpers, trendy silhouetten en patronen van het seizoen te ontdekken, kan het veel zijn.

1. Shopbop

Het mag geen verrassing zijn dat een van onze go-to-sites voor alles wat met mode te maken heeft (denk aan schoenen, tassen, confectiekleding) ook een van de beste online bikiniselecties heeft. De bikini-curatie van Shopbop bestaat uit zowel opkomende ontwerpers als zwemmerken die we kennen en waar we van houden, en maakt het winkelen voor bikini’s gemakkelijk.

2. De gouden bewerking

Opgericht door twee ervaren PR-professionals, Florencia Cavallo en Elise Labau, is Golden Edit een one-stop-shop voor zomerbenodigdheden. Het is eigenlijk het hele jaar door zomer bij Golden Edit. (Noem een ​​betere plek om de beste bikinivondsten te vinden. Ik wacht wel.)

3. & Andere verhalen

De coole winkel en andere verhalen is een goed idee. Wanneer u op deze site winkelt, weet u dat u altijd twee dingen krijgt: kwaliteit en een geweldige prijs.