Dit zijn de vijf liefdetalen.

Vereenvoudigd natuurlijk.

1. Bevestigingswoorden.

Liefde tonen door middel van taal en bevestiging. Dit betekent niet alleen complimenten. Ik hou van jou. Ik denk aan je. Ik hoop dat je een geweldige dag hebt !!! Ik kan niet wachten om je later te zien. En als dit uw taal is, gaan kwetsende woorden en karaktertoewijzing dieper dan mensen die deze taal niet spreken.

2. Kwaliteitstijd.

Liefde tonen door iemand je volledige aandacht te geven, niet alleen door tijd te besteden. Dit klinkt voor de hand liggend, maar vooral in de wereld waarin we vandaag leven, geven we mensen niet onze volledige onverdeelde aandacht. We zijn druk bezig met het kijken naar onze telefoons. Denk aan morgen. Televisie kijken. Dus als dit je liefdestaal is, kun je iemand die afgeleid is wanneer ze bij je is, waarnemen als zij die niet van je houdt. Maar het is misschien niet haar liefdestaal. Dat is niet hoe ze van nature liefde toont. Opmerking: dat gezegd hebbende, is er een algemeen respect voor de beleefdheid als de persoon met wie je bent constant niet aanwezig is. Dat is een probleem, wat je liefdestaal ook is. Maak er dus geen excuus van om likes te checken terwijl je aan het vrijen bent.

3. Geschenken ontvangen.

Liefde tonen door dingen. Dit betekent niet dat je materialistisch bent. Het kunnen kleine dingen zijn. Bloemen. Een jurk. Motorhandschoenen? Velen zien geschenken als een uiting van liefde. Als je deze taal spreekt, maar je partner niet, denk je misschien dat hij niet van je houdt omdat hij je zelden geschenken geeft. Maar misschien toont hij op die manier gewoon geen liefde. Opmerking: als dit niet je liefdestaal is, gebruik het dan niet als een excuus om geen partnergeschenken te kopen. Dat is iets wat iedereen zou moeten doen, omdat het attent is en laat zien dat je aan die persoon denkt.

4. Fysieke aanraking.

Je laten zien dat je van iemand houdt door ze fysiek aan te raken. Ben je tactiel of niet? Is uw partner voelbaar of niet? Hoe belangrijk is dat voor jou? Ik ben een erg tactiel persoon. Mijn hand zal altijd bij je zijn. Ik masseer je met mijn rechterhand terwijl ik met mijn linker rijd. Je rug strelen terwijl we een film kijken. Je benen masseren na een lange dag. Je knuffelen terwijl we slapen. Zo toon ik liefde. Ik heb veel huidhonger. En natuurlijk geniet ik er weer van, dus als aangeraakt worden vervelend voor je is, zullen we waarschijnlijk geen goede match zijn.

5. Handelingen.

Liefde uiten door iets voor iemand te doen. Haar auto vullen met gas zonder dat ze het wist. Het huis schoonmaken. De afwas doen. Een massage. Service betekent niet onderdanig. Voor velen betekent het dat ik van je hou en zo kies ik ervoor om het uit te drukken. Als dienstbetoon niet je liefdestaal is, maar je bent met iemand die deze taal spreekt, zal iemand zich niet gewaardeerd en onbemind voelen.