Hoewel je tijdens deze zomermaanden misschien in korte broeken en zwierige jurken leeft, kan een chique denimoutfit ook interessant zijn om nu te dragen of op een later tijdstip te verwijzen. En als je van skinny jeans houdt, zijn er een paar specifieke basics die ervoor zorgen dat die beproefde skinnies behoorlijk verheven en chic aanvoelen. Hoewel in werkelijkheid, aangezien skinny jeans zelf een veelzijdig hoofdbestanddeel zijn, zal vrijwel elke top, tee en dergelijke er perfect mee combineren.

Of je nu op zoek bent naar een comfortabel T-shirt-silhouet of een tijdloze blouse, de onderstaande simpele stukken zien er A + uit met skinny en skinny jeans met rechte pijpen. Blijf scrollen voor een beetje visuele inspiratie en winkelaanbevelingen als je geïnteresseerd bent in het toevoegen van een paar nieuwe stukken aan je garderobe.

1. Witte blouse

Het draait allemaal om een ​​chique witte blouse dit seizoen om te combineren met alles, van korte broeken tot rokken tot, ja, skinny jeans. Overweeg om de uiteinden te knopen voor een frisse sfeer.

2. Tanktop

Je kunt een gemakkelijke maar verhoogde tank niet verslaan met je favoriete skinny jeans om comfortabel en strak te blijven.

3. Bijsnijden

Ben je dol op crop tops? Overweeg een eenvoudige maar levendige keuze met die vertrouwde skinny jeans met hoge taille.